Pilvak Simülator

Türkiye’nin ilk özel kullanıma açık Boeing 737 simülatörünü üreten DreamFlight ile birlikte Türkiye Hava Yolları Pilotları Vakfı ( Pilvak) Eylül 2015 tarihinden itibaren Ataköy Galleria AVM B katın da 2. simülatörü hizmete soktu.

Dünya’nın en yaygın kullanılan yolcu uçağı olan Boeing 737 tipi bir uçağın birebir simülatörü olan cihazda katılımcılar deneyimli eğitmenler ile bu uçağın kontrolünü gerçekleştiriyorlar.

Şu an için Galleria AVM B Katında bulunan simülatörümüz Pazartesi hariç hergün 10:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Rezarvasyon sistemi ile çalışan simülatörde uçmak için v0212 661 35 08 nolu telefondan DreamFlight’a ulaşıp rezasvasyon yaptırabilirsiniz.

Vakfımızdan Temin Edebileceğiniz Ürünler

Sipariş vermek için lütfen 0212 663 82 39 / 118 numaralı telefondan bizimle iletişime geçin.

Log Book25 TL

Bay Bayan Gömlek

Bay Bayan Gömlek50 TL

Fermuarlı Kıravat

Fermuarlı Kıravat25 TL

Log Book

Dizlik (Kneeboard)85 TL(Küçük Boy 75TL)

Log Book

Log Bookl Kılıfı Deri50 TL(Kumaş 30TL)

Apolet (Çifti)

Apolet Çifti15 TL

Deri Uçuş Montları

Deri Uçuş Montları399 TL

Pilot Kazağı

Pilot Kazağı49 TL

Flight Computer

Flight Computerı89 TL

Pilvak Training Center, kaptanlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına kendi sınavlarımızı ve değerlendirmelerimizi yapabileceğimiz “Milli Sınav Sistemi” üzerinde çalışmalara başlamıştır.

Çalışmalarımız tamamlandığında “Milli Sınav Sistemimiz” ile tekrar sizlere hizmet veriyor olacağız.

Duyurumlar e-mail yolu ile ve www.pilvaktrainingcenter.com web sitemizden sağlanacaktır. Bilgilerinize arz olunur…