05130724_toplanti
27 NİSAN 2017 / 12.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
13 Mart 2017

ICAO HAVACILIK İNGİLİZCESİ LEVEL SINAVI, IELTS,ATPL SINAVLARI ve LİSANS CONVERTLERİ HAKKINDA

aviation

Kısa bir süre içerisinde Havacılık İngilizcesi Level Sınavları Pilvak yönetim binasında bulunan test merkezimizde yapılmaya başlayacaktır. Level sınavlarına hazırlık amacıyla talep doğrultusunda dersler ve kurslar düzenlenmeye başlanmıştır. Üyelerimiz e-mail ve çeşitli iletişim kanallarından gelişmelerle ilgili anında bilgilendirilecektir. Ayrıca buraya tıklayarak konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sınav başvuruları bu adres üzerinde yer alan kayıt formunun elektronik ortamda doldurulmasıyla yapılacaktır.

Havacılık İngilizcesi Level sınavı yanında IELTS, ATPL sınavları ve lisans convertlerinin de bünyemizde yapılmaya başlanması yönünde gerekli temaslar kurulmuş ve çalışmalara başlanmıştır. En kısa zamanda yetkilerimizi alarak üyelerimizi mevcut iletişim kanallarından bilgilendireceğiz.

Talep eden kişiler 05327240789 no’lu telefondan sorumlu kişiyle iletişime geçebilirler.  Teşekkürler