Nasıl Kullanabiliriz?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda 1 adedi geçmeyecek şekilde vakıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF’ın hiçbir hukuki sorumluluğu yoktur.
Dr. Savaş Baytar Clinic ve Esthetion Clinic’te uygulanacak estetik ve medikal cilt bakımı, bölgesel incelme ve kalıcı makyaj işlemlerinde Pilotlar Vakfı üyelerine ve birinci dereceden yakınlarına özel %20 indirim uygulanıyor. Bilgi için: 0 532 386 73 46
BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından “PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL” POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %3’LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.
İstanbul Bakırköy Sakızağacı’nda 1889’da ikiz Rum köşkleri olarak yapılan ve 2015’te restore edilen, ön cephesi deniz gören tarihi binada Özel Flora Anaokulu ve Bakırköy Kartaltepe’de büyük bahçe içerisinde bulunan yeni restore edilmiş iki katlı müstakil villasıyla, doğanın içinde büyümeye olanak sağlayan, özgür ve meraklı çocuklar yetiştirme vizyonuyla hareket ediyor. Flora Eğitim Kurumları yürüttüğü uluslararası projelerle de öğrencilerinin eğitimde dünyaya açılan ilk adımı olmanın gururunu yaşıyor. Reggio Emilia yaklaşımının temel prensiplerini benimseyen Flora Eğitim Kurumları, çocukların kendi öğrenme süreçlerini keşfetmeleri için özgür ortamlar sunuyor. Çocuklar, yaratıcı düşüncelerini ifade etmeye teşvik edilirken, projelere katılım yoluyla aktif bir şekilde öğreniyorlar. Öğretmenler, çocukların ilgi duydukları konuları keşfetmelerine, problem çözmelerine ve bağımsız düşünme becerilerini geliştirmelerine olanak sağlarken ailelerle gerçekleştirdiği iş birliği çalışmalarını da sürdürüyor.

Özel Flora Anaokulu’nda Pilotlar Vakfı üyelerinin çocuklarına %10 indirim uygulanıyor. Sizleri sorularınızı yanıtlamak, daha detaylı bilgi paylaşımında bulunmak ve okullarımızı gezmek için Flora Eğitim Kurumları’na bekliyoruz!

Adres: Sakızağacı Mh. Asmalı sakız sk. No24/26 Bakırköy
Telefon: 0(212) 572 93 54 / 0(536) 587 66 26
e-mail: info@ozelfloraanaokulu.com

Ekar Araç Kiralama Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel aylık kiralamada %18, günlük kiralamada %30 indirim uyguluyor.

Rezarvasyon için web sitesinden araç müsaitliğini kontrol ederek çağrı merkezine ulaşabilirsiniz.

https://www.ekartur.com/ – 0850 304 35 27

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına kayıt yaptıracak olan başlangıç sınıflarında (okul öncesi, 1, 5 ve 9) geçerli olmak üzere % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.
Prestij Poligon’da Pilotlar Vakfı üyelerine poligon kullanımları üzerinden %10 indirim uygulanmaktadır.
0212 629 88 88

Kolan Hospital Group, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üye, personel ve 1. derece yakınlarına, SGK güvencesiyle muayenelerinizde %20, diğer teşhis, tedavi ve ameliyatlar için  %15 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Kolan Sağlık Grubunun SGK ve tüm özel sağlık sigortalarıyla anlaşması mevcuttur. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 1 443’ü arayabilirsiniz.

Pilvak üyeleri ve 1. derece yakınlarına Tower Dental Clinic’de muayene ve röntgen ayrıca işlem sonrası diş taşı temizliği ve parlatma işlemleri ücretsiz, tüm işlemlerde ise liste fiyatından %30 indirim uygulanıyor. Bilgi için 0546 559 93 50 no’lu telefonu arayabilirsiniz.
Adres: Ataköy Towers 7-8-9-10. Kısım Mah. B blok E-5, NO: 20, Floor 7 34158 Bakırköy, Istanbul , Turkey