Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv, Taşıtlar & Aksesuarları

hdwest

Harley-Davidson West, Türkiye'nin en yeni Harley-Davidson bayisi olarak 16 Mart 2019'dan itibaren satış, servis, parça ve aksesuar departmanları ile hizmet vermeye başlamıştır. En yeni Harley-Davidson motosiklet modellerini, aksesuarlarını, deri ve tekstil ürünlerini bulabileceğiniz showroomumuz Yenibosna/İstanbul'da, İstWest Meydan'da yer almaktadır. Bayimizde tüm Pilotlar Vakfı üyelerine (motosiklet hariç tüm ürünlerde) %20 indirim sunulmaktadır. Basın Ekspres Yolu No:17 İstWest Bahçelievler İstanbul 02128129812

hdizmir

Harley-Davidson İzmir, motorlu taşıtlar sektöründeki yıllara yaygın tecrübesiyle, Optimum AVM Gaziemir'de yer alan Türkiye'nin en büyük Harley-Davidson showroomunda müşterilerine hizmet sunmaktadır. Motosiklet, parça ve aksesuar, deri ve tekstil ürünlerinin yanı sıra sürüş ekipmanlarını bulabileceğiniz showroomumuzda tüm Pilotlar Vakfı üyelerine (motosiklet hariç tüm ürünlerde) %20 indirim sunulmaktadır. Akçay Cad. No:103 Optimum AVM Gaziemir İzmir 02324049090

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

thumbnail_500x375

Alternatif Bank Yeşilyurt Şube'sinde Pilotlar Vakfı üyelerine özel mevduat oranları var. Bilgi için Yeşilyurt Şubesi ile iletişime geçiniz; 212 581 83 83

Güvenlik

Eğitim

Varlık 1

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Turizm

airport Logo

Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de Pilotlar Vakfı üyelerine özel fiyatlar uygulanacaktır. Standart tek kişilik oda 180 çift kişilik oda 210 TL olarak fiyatlandırılacak ayrıca ekstra hizmetlerde %15 indirim uygulanacaktır. Ayrıntılı bilgi için; 0212 411 38 38

Sağlık

medi

Medicana Sağlık Grubu olarak Mapfre sigorta ve NetWork listesinde yer alan özel sağlık sigortaları (anlaşma detayı sorgulayınız) kapsamında Pilotlar Vakfı üyeleri ve sigorta dahilinde yer alan aile bireylerine özel poliçe teminatları kapsamındaki sağlık hizmetlerimizi %100 farksız sunuyoruz, ayrıca Bahçelievler Hastanesi’nde özel sağlık sigortası kullanımı dışında SGK’lı - emekli kaptanlarımız ve 1.derece aile bireyleri için SGK farkları dahilinde ayakta tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %20 indirim sağlıyoruz. Ayrıntılı bilgi, randevu ve Pilotlar Vakfı üyelerine özel Vip hizmet sağlanabilmesi adına sağlık danışmanınız Veysel BEDİR sizlere destek sağlayacaktır. vbedir@medicana.com.tr, 0545 344 67 52

aslıhan

Psikiyatrist-Psikoterapist Prof.Dr.Aslıhan Dönmez Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı Üyelerine ve 1. dereceden yakınlarına Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama Programında %45 İndirim sağlamaktadır.Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama paket programı dahilindeki hizmetler: Prof. Dr. Aslıhan Dönmez ile 10 adet 1 saatlik psikoterapi seansı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Gizem Köse ile 10 adet beslenme düzenlenmesi, kilo kontrolü ve beslenme eğitimi seansı. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0216 361 00 44 / 0507 755 96 38

Diğer

3b2cb7ba86ec60b092ba563a3e08d55a_1490001987

Üyemiz Kpt. Emin Karabulut'un referansı ile; Madame Feronia Meyhanesinde, Pilotlar Vakfı üyelerine, hesap üzerinden %25 indirim sunuluyor. Rezervasyon gereklidir. Adres: Teşvikiye, Hacı Emin Efendi Sk. 44/A, 34365 Şişli/İstanbul Tel: (0212) 240 10 60

yeşilköykurutemizleme2

Yeşilköy Kuru Temizleme; tüm Pilotlar Vakfı üyelerine %10 indirimli hizmet verecektir. Yeşilköy mahallesi serbesti cad 6/1 34149 Bakırköy - İstanbul / Türkiye 0212 573 73 66 | 0553 783 73 66

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmez.