Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

Burgan-Bank

BurganBank; vakıf üyelerine özel mevduat faiz oranları iletişim ve bilgi için BurganBank Yeşilyurt şubesi, Şenay Özyalçın / 97034 (dahili) / 05322057395, Emine Yılmaz / 97033 (dahili), Özlem KUŞ / 97031 (dahili), Neslihan Babayiğit (0212) 663 05 45 dahili: 97032,

Güvenlik

pronet_200x200

PİLVAK Üyeleri’nin AİLELERİ ve EVLERİ Pronet’le güvende! Hırsızlık, yangın, acil sağlık, gaz kaçağı ve su baskını tehlikelerine karşı, Pronet Alarm Sistemleri İLK 6 AY %50 İNDİRİMLİ! Ücretsiz Risk Analizi için hemen tıklayarak başvuru formunu doldurun, fırsatı kaçırmayın! Sorularınız için 444 1 911’i arayabilirsiniz.

Eğitim

ilm

İSTANBUL LİSAN MERKEZİ Bakırköy-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kadıköy şubelerinde Skor Artırma Garantili YDS-YÖKDİL-TOEFL-IELTS Sınavlarına Hazırlık Kursları, Genel İngilizce-Almanca-Arapça-İspanyolca-İtalyanca-Rusça-Fransızca-Türkçe kurslarında Pilotlar Vakfı Üyeleri ve Yakınlarına Özel %40 İNDİRİM (Çalışanların vardiyalarına (çalışma saatlerine) uygun grup ve özel ders eğitimleri oluşturulacaktır.) Bilgi için İLM : 0 554 492 30 92 / 93 94 444 6 456 ilm@ilm.com.tr www.ilm.com.tr

ÇİNKÜLTÜR

Türk Çin Kültür Derneği, Çin kültürü ve dili hakkındaki deneyim ve bilgilerini paylaşmak adına 2002 yılından beri bünyesinde Çince dersler vermektedir. Çince’ de en önemli noktalardan biri olan doğru “tonlama” ile konuşabilmek için alanlarında uzman Çinli öğretmenler tarafından kurslar verilmektedir. Bilgisayar ve projeksiyonlu sınıflarda özel Çince kaynakları ile eğitimler sürdürülmektedir. Pilotlar Vakfı üyeleri ve 1.derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada Türk Çin Kültür Derneği tarafından Çince eğitim hizmetlerinde %15 indirim yapılacaktır. Siz de Çinceye merhaba demek için 0 212 291 45 30 nolu telefon numaramızdan veya info@cinkultur.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

ef

EF Uluslararası Dil Merkezleri ile dili yaşayarak öğrenin! 16 ülkedeki 46 farklı merkezimizde, 7 dilden birini öğrenmek ve EF güvencesiyle yeni bir geleceğe adım atmak PİLVAK üyelerine özel %10 indirimle artık çok daha kolay. Maksimum indirim tutarı esnek programlarda 1000 USD olup, akademik 6 aylık programlarda maksimum 1000 USD, 9 veya 11 aylık programlarda ise maksimum 1500 USD’dir.

Varlık 1

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Turizm

LİGARBA

Acentamız Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Çin Vizesi Yetkili Acentası olarak atanmıştır. 15 yılı aşkın Çin pazar tecrübesi olan acentamız vasıtası ile en hızlı şekilde Çin, Schengen ve Tüm Dünya vizeleri işlemlerininizi tamamlayabilirsiniz. Acentamız Yurtdışı Kültür – Fuar – Eğitim turları; Yurt Dışı ve Yurt İçi Uçak Biletleri; Otel Rezervasyonları ve Vize İşlemleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir. Pilotlar Vakfı üyeleri ve 1.derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada Ligarba Turizm Seyahat Acentası tarafından tüm hizmetlerde hizmet bedelinden %25 indirim yapılacaktır. Dünyanın neresine seyahat edecek olursanız olun seyahat işlemleriniz için 0212 291 73 73 veya info@ligarbatravel.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Sağlık

ailehast

Özel Aile Hastanesi’nde Pilotlar Vakfı üyeleri ve birinci derece yakınlarına özel tüm işlemlerde %20 indirim uygulanacaktır. web : https://www.ailehastanesi.com.tr/ Tel :444 35 15 Adres :Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sokak No: 7/9 Bahçelievler / İstanbul

dentistiklal

DENTİSTİKLAL ATAKÖY Diş Kliniğimizde PİLVAK üyeleri ve 1. derece yakınlarına,yapılan kurumsal anlaşma çerçevesinde tüm diş hekimliği uygulamalarında (estetik diş hekimliği uygulamaları,implantoloji, smile design, çene cerrahisi, dişeti sağlığı, geleneksel diş hekimliği tedavileri) %20 indirim uygulanacaktır. Detaylı bilgi için; www.dentistiklal.com web adresimizden ve 0 212 5600388 nolu telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

discim

Dişçim İstanbul ağız ve diş sağlığı konusunda tüm hizmetleri alabileceğiniz bir kliniktir. Kliniğimizde ilk muayene ve ilk röntgen ücretsizdir. Pilotlar Vakfı üyelerine tüm hizmetlerimizde kampanya dönemleri hariç %15 indirim uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için 444 39 77’yi arayabilir veya discimistanbul.com.tr ‘den bizi ziyaret edebilirsiniz. Randevularınızı internetten de alabilrsiniz. Çekmeköy: Güngören Mahallesi, Turgut Özal Cd. No:73, 34788 Çekmeköy/İstanbul Kadıköy: Sahrayıcedid Mahallesi, Atatürk Cad. No:36D, Kadıköy/İstanbul Çağrı Merkezi: 444 39 77

elit

Elit İstanbul, 2100 m2 kapalı alanda, 12 poliklinik,1 fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi,acil servisi, biyokimya ve radyoloji laboratuarları, ve kozmetik dermatoloji ünitesinden oluşmaktadır. Acil servisimizde dönüşümlü olarak çalışan 2 pratisyen hekim ve 3 hemşire 24 Saat hizmet vermektedir. Tüm kurum ve kuruluşlarla ve özel sağlık sigortaları ile sağlık hizmeti anlaşması yapmış olup, SGK (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) mensuplarına da hizmet vermektedir. Dijital Röntgen, Ultrason ve gelişmiş laboratuarımızla tanı ve tedavi yöntemleri en yeni teknolojik donanımlı makinelerle uzman kadromuz tarafından başarıyla gerçekleştirilmektedir. Adres: Florya, Şenlikköy Yan Sokak No:1, Bakırköy İSTANBUL Gsm: 0530 440 71 41, Tel: (+90) 212 599 11 16 (207)

Varlık 2

İleri diş hekimliğinin adresi DENTADENT artık Pilotlar Vakfı ile de anlaşmalı. Vakıf üyeleri ve 1.Derece yakınlarına özel fırsatlardan yaralanmanın tam zamanı. Bilgi / iletişim 0212 660 44 00

logo_kullanim

BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU; İSTANBUL ALTUNİZADE VE SEFAKÖY ŞUBELERİ ile yapılan anlaşmada; PİLVAK TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLAR VAKFI’NIN saygıdeğer yöneticileri, değerli çalışanlarınız ve birinci derece aile yakınlarınızın SGK’lı ve ücretli olarak, doktorlarımıza muayenelerinde % 30 indirim, Tahlil ve Tetkikte% 15 indirim, Genel Göz ve Katarakt Ameliyatlarında ve Lazer Ameliyatlarında % 10 indirim, Botox Uygulamalarına %10 indirim uygulanacaktır. Adres: Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad.No:15 Altunizade-Üsküdar- İstanbul/ www.batigoz.com /4442324 /

atakoy_small

Dünyagöz Ataköy, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üyeleri, çalışanları ve 1. derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada, Dünyagöz Ataköy’deki muayenelerinizde %25, tetkiklerde %20, ameliyatlarda %15, özellikli ameliyatlarda ise %10 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Dünyagöz Sağlık Planı kapsamında Dünyagöz Ataköy’de olacağınız lazer ve göz estetiği ameliyatları ise sadece 2.500 TL. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 4 469’u arayın.

net

Pilvak Vakfı Üyelerine ve 1. Derece yakınlarına ( eş, çocuk, anne, baba) muayene ve panoramik röntgen hizmeti ücretsiz verilecek olup tüm tedavilerde klinik fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Kliniğimizde yılda 1 kez, vakıf üyelerine ve 1. Derece yakınlarına Diş Taşı Temizliği ve Flor Uygulaması işlemi 100 ₺ olacaktır. Adres: Barış Mah. Enver Adakan Cd. Semerkandline Avm N:1/9 İç Kapı 71/72 Beylikdüzü/ İSTANBUL. İletişim 0212 803 02 17/ 0533 063 06 56

dişvediş

Uzman Diş Hekimi kadromuzla, diş tedavilerinizi bünyemizde bulunan 3 Boyutlu Tomografi Cihazı ile teşhis koyarak yapılan kurumsal anlaşma doğrultusunda, siz Pilotlar Vakfı üyelerine ve 1.Derece yakınlarına tüm ağız ve diş (Çene Cerrahisi, İmplantoloji, Diş Estetiği, Çocuk Diş, Diş Eti ve Ortodonti) tedavilerinde size özel indirimler sağlamaktayız. Detaylı bilgi için; www.disvedis.com web adresimizden ve 0 212 624 24 73 nolu telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

Diğer

Kasibeyaz

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine tüm ürünlerde %10 indirim yapılacaktır. İletişim bilgileri tel 0530 961 63 70 e-mail melihsavuran@kasibeyaz.com.tr

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmez.