Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

Burgan-Bank

BurganBank; vakıf üyelerine özel mevduat faiz oranları iletişim ve bilgi için BurganBank Yeşilyurt şubesi, Şenay Özyalçın / 97034 (dahili) / 05322057395, Emine Yılmaz / 97033 (dahili), Özlem KUŞ / 97031 (dahili), Neslihan Babayiğit (0212) 663 05 45 dahili: 97032,

Eğitim

Doga-Koleji

Florya Doğa International Kindergarten okul öncesi eğitim 2-6 yaş arası butik anaokuluyla liste fiyatından %30 indirim, İletişim bilgileri 0212 663 99 99 e-mail yasemin.coban@dogakoleji.com

ef

EF Uluslararası Dil Merkezleri ile dili yaşayarak öğrenin! 16 ülkedeki 46 farklı merkezimizde, 7 dilden birini öğrenmek ve EF güvencesiyle yeni bir geleceğe adım atmak PİLVAK üyelerine özel %10 indirimle artık çok daha kolay. Maksimum indirim tutarı esnek programlarda 1000 USD olup, akademik 6 aylık programlarda maksimum 1000 USD, 9 veya 11 aylık programlarda ise maksimum 1500 USD’dir.

mev_logo

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Turizm

Sağlık

dentadent_logo_00

İleri diş hekimliğinin adresi DENTADENT artık Pilotlar Vakfı ile de anlaşmalı. Vakıf üyeleri ve 1.Derece yakınlarına özel fırsatlardan yaralanmanın tam zamanı. Bilgi / iletişim 0212 660 44 00

bat

BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU; İSTANBUL ALTUNİZADE VE SEFAKÖY ŞUBELERİ ile yapılan anlaşmada; PİLVAK TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLAR VAKFI’NIN saygıdeğer yöneticileri, değerli çalışanlarınız ve birinci derece aile yakınlarınızın SGK’lı ve ücretli olarak, doktorlarımıza muayenelerinde % 30 indirim, Tahlil ve Tetkikte% 15 indirim, Genel Göz ve Katarakt Ameliyatlarında ve Lazer Ameliyatlarında % 10 indirim, Botox Uygulamalarına %10 indirim uygulanacaktır. Adres: Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad.No:15 Altunizade-Üsküdar- İstanbul/ www.batigoz.com /4442324 /

Atakoy-800x600

Dünyagöz Ataköy, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üyeleri, çalışanları ve 1. derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada, Dünyagöz Ataköy’deki muayenelerinizde %25, tetkiklerde %20, ameliyatlarda %15, özellikli ameliyatlarda ise %10 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Dünyagöz Sağlık Planı kapsamında Dünyagöz Ataköy’de olacağınız lazer ve göz estetiği ameliyatları ise sadece 2.500 TL. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 4 469’u arayın.

net

Pilvak Vakfı Üyelerine ve 1. Derece yakınlarına ( eş, çocuk, anne, baba) muayene ve panoramik röntgen hizmeti ücretsiz verilecek olup tüm tedavilerde klinik fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Kliniğimizde yılda 1 kez, vakıf üyelerine ve 1. Derece yakınlarına Diş Taşı Temizliği ve Flor Uygulaması işlemi 100 ₺ olacaktır. Adres: Barış Mah. Enver Adakan Cd. Semerkandline Avm N:1/9 İç Kapı 71/72 Beylikdüzü/ İSTANBUL. İletişim 0212 803 02 17/ 0533 063 06 56

disvedis

Uzman Diş Hekimi kadromuzla, diş tedavilerinizi bünyemizde bulunan 3 Boyutlu Tomografi Cihazı ile teşhis koyarak yapılan kurumsal anlaşma doğrultusunda, siz Pilotlar Vakfı üyelerine ve 1.Derece yakınlarına tüm ağız ve diş (Çene Cerrahisi, İmplantoloji, Diş Estetiği, Çocuk Diş, Diş Eti ve Ortodonti) tedavilerinde size özel indirimler sağlamaktayız. Detaylı bilgi için; www.disvedis.com web adresimizden ve 0 212 624 24 73 nolu telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

Diğer

Kasibeyaz

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine tüm ürünlerde %10 indirim yapılacaktır. İletişim bilgileri tel 0530 961 63 70 e-mail melihsavuran@kasibeyaz.com.tr

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmek zorundadırlar.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiç bir hukuki sorumluluğu kabul etmez.

Sayac