Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv, Taşıtlar & Aksesuarları

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

vb_logo

Pilotlar Vakfı’nın değerli üyelerine özel, herhangi bir belge ya da şarta gerek kalmadan kullanımınıza sunulan 500.000 TL limitli Sky Limitiniz VakıfBank’ta sizleri bekliyor. Detaylar ve başvuru için (İlgili Şube Müdürlerimizin direkt iletişim numaları ile) lütfen Vakıfbank logosuna tıklayınız..

download

Burgan Bank Yeşilyurt Şube'sinde Pilotlar Vakfı üyelerine özel mevduat oranları sunuyor. Bilgi için; (0212) 663 05 45

thumbnail_500x375

Alternatif Bank Yeşilyurt Şube'sinde Pilotlar Vakfı üyelerine özel mevduat oranları var. Bilgi için Yeşilyurt Şubesi ile iletişime geçiniz; 212 581 83 83

Eğitim

Ekran Alıntısı

AEC Dil Okulları ve İngilizce Kursları'nda Pilotlar Vakfı üyelerine özel yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti verilecektir. Fiyat Listesi ve ayrıntılı bilgi için iletişim; Şenlikköy Mah. Çatal Sok. No:5/A1 Florya / İSTANBUL, 0212 663 66 67, info@aviationenglishcenter.com

Varlık 1

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Sağlık

medi

Medicana Sağlık Grubu olarak Mapfre sigorta ve NetWork listesinde yer alan özel sağlık sigortaları (anlaşma detayı sorgulayınız) kapsamında Pilotlar Vakfı üyeleri ve sigorta dahilinde yer alan aile bireylerine özel poliçe teminatları kapsamındaki sağlık hizmetlerimizi %100 farksız sunuyoruz, ayrıca Bahçelievler Hastanesi’nde özel sağlık sigortası kullanımı dışında SGK’lı - emekli kaptanlarımız ve 1.derece aile bireyleri için SGK farkları dahilinde ayakta tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %20 indirim sağlıyoruz. Ayrıntılı bilgi, randevu ve Pilotlar Vakfı üyelerine özel Vip hizmet sağlanabilmesi adına sağlık danışmanınız Veysel BEDİR sizlere destek sağlayacaktır. vbedir@medicana.com.tr, 0545 344 67 52

aslıhan

Psikiyatrist-Psikoterapist Prof.Dr.Aslıhan Dönmez Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı Üyelerine ve 1. dereceden yakınlarına Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama Programında %45 İndirim sağlamaktadır.Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama paket programı dahilindeki hizmetler: Prof. Dr. Aslıhan Dönmez ile 10 adet 1 saatlik psikoterapi seansı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Gizem Köse ile 10 adet beslenme düzenlenmesi, kilo kontrolü ve beslenme eğitimi seansı. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0216 361 00 44 / 0507 755 96 38

Diğer

IMG_0001

Havacılık Dünyası'nda Pilotlar Vakfı üyelerine ve 1. dereceden yakınlarına tüm hizmetlerde %15 indirim uygulanacaktır. Havacılık ile ilgili tüm kıyafet ve aksesuarların toptan ve perakende satışı yapılmaktadır. Adres:Yeşilköy Mahallesi, Eski Havaalanı Caddesi,, 34149 Bakırköy/İstanbul - (0212) 663 24 90

yeşilköykurutemizleme2

Yeşilköy Kuru Temizleme; tüm Pilotlar Vakfı üyelerine %10 indirimli hizmet verecektir. Yeşilköy mahallesi serbesti cad 6/1 34149 Bakırköy - İstanbul / Türkiye 0212 573 73 66 | 0553 783 73 66

Yeme - İçme

3b2cb7ba86ec60b092ba563a3e08d55a_1490001987

Üyemiz Kpt. Emin Karabulut'un referansı ile; Madame Feronia Meyhanesinde, Pilotlar Vakfı üyelerine, hesap üzerinden %25 indirim sunuluyor. Rezervasyon gereklidir. Adres: Teşvikiye, Hacı Emin Efendi Sk. 44/A, 34365 Şişli/İstanbul Tel: (0212) 240 10 60

find_2019124_10397435

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye’de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine %10 indirim yapılacaktır. (kahvaltı fiyatları indirime dahil değildir.) Tel: 0530 961 63 70

b30a3ddf-497b-4118-beee-39194d3cd6e5

Kaptan-ı Derya Restaurant'ta Pilotlar Vakfı üyelerine adisyon bedeli üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. Dereağzı Mah. Ziya Gökalp Cad. Begüm Sok. No. 7 / A Armut Tarla Mevkii Beylikdüzü / İSTANBUL info@kaptan-iderya.com REZERVASYON 0212 880 19 20

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmez.