Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

Burgan-Bank

BurganBank; vakıf üyelerine özel mevduat faiz oranları iletişim ve bilgi için BurganBank Yeşilyurt şubesi, Şenay Özyalçın / 97034 (dahili) / 05322057395, Emine Yılmaz / 97033 (dahili), Özlem KUŞ / 97031 (dahili), Neslihan Babayiğit (0212) 663 05 45 dahili: 97032,

Güvenlik

pronet_200x200

PİLVAK Üyeleri’nin AİLELERİ ve EVLERİ Pronet’le güvende! Hırsızlık, yangın, acil sağlık, gaz kaçağı ve su baskını tehlikelerine karşı, Pronet Alarm Sistemleri İLK 6 AY %50 İNDİRİMLİ! Ücretsiz Risk Analizi için hemen tıklayarak başvuru formunu doldurun, fırsatı kaçırmayın! Sorularınız için 444 1 911’i arayabilirsiniz.

Eğitim

ilm

İSTANBUL LİSAN MERKEZİ Bakırköy-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kadıköy şubelerinde Skor Artırma Garantili YDS-YÖKDİL-TOEFL-IELTS Sınavlarına Hazırlık Kursları, Genel İngilizce-Almanca-Arapça-İspanyolca-İtalyanca-Rusça-Fransızca-Türkçe kurslarında Pilotlar Vakfı Üyeleri ve Yakınlarına Özel %40 İNDİRİM (Çalışanların vardiyalarına (çalışma saatlerine) uygun grup ve özel ders eğitimleri oluşturulacaktır.) Bilgi için İLM : 0 554 492 30 92 / 93 94 444 6 456 ilm@ilm.com.tr www.ilm.com.tr

ÇİNKÜLTÜR

Türk Çin Kültür Derneği, Çin kültürü ve dili hakkındaki deneyim ve bilgilerini paylaşmak adına 2002 yılından beri bünyesinde Çince dersler vermektedir. Çince’ de en önemli noktalardan biri olan doğru “tonlama” ile konuşabilmek için alanlarında uzman Çinli öğretmenler tarafından kurslar verilmektedir. Bilgisayar ve projeksiyonlu sınıflarda özel Çince kaynakları ile eğitimler sürdürülmektedir. Pilotlar Vakfı üyeleri ve 1.derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada Türk Çin Kültür Derneği tarafından Çince eğitim hizmetlerinde %15 indirim yapılacaktır. Siz de Çinceye merhaba demek için 0 212 291 45 30 nolu telefon numaramızdan veya info@cinkultur.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Varlık 1

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Turizm

LİGARBA

Acentamız Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Çin Vizesi Yetkili Acentası olarak atanmıştır. 15 yılı aşkın Çin pazar tecrübesi olan acentamız vasıtası ile en hızlı şekilde Çin, Schengen ve Tüm Dünya vizeleri işlemlerininizi tamamlayabilirsiniz. Acentamız Yurtdışı Kültür – Fuar – Eğitim turları; Yurt Dışı ve Yurt İçi Uçak Biletleri; Otel Rezervasyonları ve Vize İşlemleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir. Pilotlar Vakfı üyeleri ve 1.derece yakınlarının yararlanabileceği kurumsal anlaşmada Ligarba Turizm Seyahat Acentası tarafından tüm hizmetlerde hizmet bedelinden %25 indirim yapılacaktır. Dünyanın neresine seyahat edecek olursanız olun seyahat işlemleriniz için 0212 291 73 73 veya info@ligarbatravel.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Varlık 1

Melengeç Hotel’de Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel kahvaltı dahil konaklamalarda %15 indirim, Restaurant'da ise tüm fiyatlar üzerinden %10 indirim uygulanacaktır Detaylı bilgi; Telefon: (0252) 394 48 58 Adres(Gümüşlük): Gümüşlük Mahallesi, 1138. Sokak, no:1 Bodrum/Muğla Adres(Göltürkbükü): Göltürkbükü Mah. İnönü Cad. No:11/1 Bodrum/Muğla

Sağlık

medi

Medicana Sağlık Grubu olarak Mapfre sigorta ve NetWork listesinde yer alan özel sağlık sigortaları (anlaşma detayı sorgulayınız) kapsamında Pilotlar Vakfı üyeleri ve sigorta dahilinde yer alan aile bireylerine özel poliçe teminatları kapsamındaki sağlık hizmetlerimizi %100 farksız sunuyoruz, ayrıca Bahçelievler Hastanesi’nde özel sağlık sigortası kullanımı dışında SGK’lı - emekli kaptanlarımız ve 1.derece aile bireyleri için SGK farkları dahilinde ayakta tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %20 indirim sağlıyoruz. Ayrıntılı bilgi, randevu ve Pilotlar Vakfı üyelerine özel Vip hizmet sağlanabilmesi adına sağlık danışmanınız Veysel BEDİR sizlere destek sağlayacaktır. vbedir@medicana.com.tr, 0545 344 67 52

Antetli

THERAPYSPORT CENTER PİLOTLAR VAKFI ÜYELERİNE AVANTAJLI TEKLİFLER SUNUYOR; ÖZEL SİGORTALI ÖDEMELERİNDE TTB FİYATLANDIRMASI ÜZERİNDEN %30, ÇIKACAK ÖDEME FARKINDA DA %50 İNDİRİM, ÜYELERİN 1. DERECE AKRABALARINA NAKİT ÖDEMELERDE %30 İNDİRİM ve ÜCRETSİZ MUAYENE YAPILACAKTIR. AYRINTILI BİLGİ VE RANDEVU İÇİN; www.therapysportcenter.com , 0212-561-00-71 -0530-961-49-64

kolan

Kolan Hospital Group, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üye, personel ve 1. derece yakınlarına, SGK güvencesiyle muayenelerinizde %20, diğer teşhis, tedavi ve ameliyatlar için %15 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Kolan Sağlık Grubunun SGK ve tüm özel sağlık sigortalarıyla anlaşması mevcuttur. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 1 443’ü arayabilirsiniz.

ailehast

Özel Aile Hastanesi’nde Pilotlar Vakfı üyeleri ve birinci derece yakınlarına özel tüm işlemlerde %20 indirim uygulanacaktır. web : https://www.ailehastanesi.com.tr/ Tel :444 35 15 Adres :Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sokak No: 7/9 Bahçelievler / İstanbul

dentestetik

Muayene ve panoramik film ücretsiz olup,tüm dental tedavilerde TDB(Türk Hekimler Birliği Asgari Fiyat Listesi)fiyatları uygulanır. Estetik diş uygulamaları ve implant tedavilerinde klinik fiyatlarımız üzerinden %10-15 indirim uygulanır. Tanışma kampanyası için lütfen arayıp bilgi alınız; 0216 356 2323

dentistiklal

DENTİSTİKLAL ATAKÖY Diş Kliniğimizde PİLVAK üyeleri ve 1. derece yakınlarına,yapılan kurumsal anlaşma çerçevesinde tüm diş hekimliği uygulamalarında (estetik diş hekimliği uygulamaları,implantoloji, smile design, çene cerrahisi, dişeti sağlığı, geleneksel diş hekimliği tedavileri) %20 indirim uygulanacaktır. Detaylı bilgi için; www.dentistiklal.com web adresimizden ve 0 212 5600388 nolu telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

discim

Dişçim İstanbul ağız ve diş sağlığı konusunda tüm hizmetleri alabileceğiniz bir kliniktir. Kliniğimizde ilk muayene ve ilk röntgen ücretsizdir. Pilotlar Vakfı üyelerine tüm hizmetlerimizde kampanya dönemleri hariç %15 indirim uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için 444 39 77’yi arayabilir veya discimistanbul.com.tr ‘den bizi ziyaret edebilirsiniz. Randevularınızı internetten de alabilrsiniz. Çekmeköy: Güngören Mahallesi, Turgut Özal Cd. No:73, 34788 Çekmeköy/İstanbul Kadıköy: Sahrayıcedid Mahallesi, Atatürk Cad. No:36D, Kadıköy/İstanbul Çağrı Merkezi: 444 39 77

elit

Elit İstanbul, 2100 m2 kapalı alanda, 12 poliklinik,1 fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi,acil servisi, biyokimya ve radyoloji laboratuarları, ve kozmetik dermatoloji ünitesinden oluşmaktadır. Acil servisimizde dönüşümlü olarak çalışan 2 pratisyen hekim ve 3 hemşire 24 Saat hizmet vermektedir. Tüm kurum ve kuruluşlarla ve özel sağlık sigortaları ile sağlık hizmeti anlaşması yapmış olup, SGK (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) mensuplarına da hizmet vermektedir. Dijital Röntgen, Ultrason ve gelişmiş laboratuarımızla tanı ve tedavi yöntemleri en yeni teknolojik donanımlı makinelerle uzman kadromuz tarafından başarıyla gerçekleştirilmektedir. Adres: Florya, Şenlikköy Yan Sokak No:1, Bakırköy İSTANBUL Gsm: 0530 440 71 41, Tel: (+90) 212 599 11 16 (207)

Varlık 2

İleri diş hekimliğinin adresi DENTADENT artık Pilotlar Vakfı ile de anlaşmalı. Vakıf üyeleri ve 1.Derece yakınlarına özel fırsatlardan yaralanmanın tam zamanı. Bilgi / iletişim 0212 660 44 00

Diğer

Kasibeyaz

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine tüm ürünlerde (kahvaltı hariç)%10 indirim yapılacaktır. İletişim bilgileri tel 0533 349 91 69 asumanturan@kasibeyaz.com.tr

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmez.