Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv

Otomol

Borusan BMW otomotiv yetkili servisi BAYKAN OTOMOBİL A.Ş yükümlülükleri; %10 parça, %20 işçilik indirimi yapacak ve fatura üzerinde gösterilecektir, Oto kuaför ve araç koruma sistemlerin de % 20 indirim, Aracınızı Atatürk Hava Limanı’ndan ücretsiz olarak teslim alma /teslim etme. Duruma göre ikame araç hizmeti, İletişim bilgileri tel: 0212 409 09 09 www.otomolservis.com ve e- mail info@otomol.com

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimizin araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

hondapark

* Servis işlemi yapılacak aracın, ruhsat sahibi, dernek üyesi olmak şartı ile; Periyodik bakımlarda, işçilikte %10 parçada %10 indirim uygulanacaktır. Hasar onarımlarında (sigortadan yapılan işlemler haricinde) işçilikte %10 parçada %10 indirim uygulanacaktır. Mekanik onarımlarda %10 parçada %10 işçilikte indirim uygulanacaktır. Lastiklerde – aksesuarlarda – kampanyalı ve indirimli ürünlerde, ise indirim uygulanmayacaktır. İletişim Bilgileri; Servis Şefi, Nazım Şen Telefon: 0212 496 41 41, nazimsen@hondapark.com Adres: Yeni Bosna merkez Mah. Kavak sok. No:11/A Basın Ekspres Yolu Bahçelievler/İstanbul

Bankalar

Aktifbank

Aktifbank vakıf üyelerimize özel Uçan Bono adı altında yüksek getirili mevduata alternatif yeni bir ürün üretmiş olup detayları için Köksal IŞIK 'a 0533 540 30 32 numaralı telefondan veya e-posta ile koksal.isik@aktifbank.com.tr ‘den ulaşabilirler.

teb-logo

Pilvak üyelerine özel uygun faizli ihtiyaç kredisi ve birikimleriniz için fırsat hesap hoş geldin faizi.. Detaylı bilgi için sizi TEB Fatih Şubesi'ne bekliyoruz. İrtibat ve detaylı bilgi için TEB Fatih Şubesi E-posta: fatmamurvet.gecegezen@teb.com.tr Tel:0850 204 03 35 / 0530 159 61 37

Burgan-Bank

BurganBank; vakıf üyelerine özel mevduat faiz oranları iletişim ve bilgi için BurganBank Yeşilyurt şubesi, Şenay Özyalçın / 97034 (dahili) / 05322057395, Emine Yılmaz / 97033 (dahili), Özlem KUŞ / 97031 (dahili), Neslihan Babayiğit (0212) 663 05 45 dahili: 97032,

Eğitim

Doga-Koleji

Florya Doğa International Kindergarten okul öncesi eğitim 2-6 yaş arası butik anaokuluyla liste fiyatından %30 indirim, İletişim bilgileri 0212 663 99 99 e-mail yasemin.coban@dogakoleji.com

OZel-Florya-Anaokulu

Özel FLORA Anaokulu; Reggio Emilia Eğitim modelini Dünyaca tanınan eğitim bilimci Dr. Gloria Kauffman sayesinde Türkiye'ye taşıyan, tüm bahçesi ve binası denize bakan, tarihi eser ikiz köşk olan binamızda 6 yaşa kadar olan Pilotlar Vakfı üye çocuklarına özel, yıllık eğitim- öğretim ücretleri üzerinden %20 indirim imkânı sunuyoruz. Ayrıca saati 150 liradan tüm yetişkin ve çocuklara birebir Fransızca, İngilizce, Çello, Piyano ve Viola özel derslerimiz mevcuttur. Gece saat 12 ye kadar randevu sistemi ile açık olan okulumuzda uzman eğitmenler eşliğinde çocuklara saatlik bakımda yapılmaktadır. İletişim için info@ozelfloraanaokulu.com (0212) 572 93 54 – 0536 587 66 26

TAD

Türk Amerikan Derneği ile Genel İngilizce Eğitiminde liste fiyatı üzerinden %30 indirim. ICAO level sınav eğitimlerinde %20 indirim, sınav İngilizcesi ( TOEFL-IELTS-YDS) eğitimlerinde %10 indirim sağlanacaktır. İkinci dil eğitimlerinde %50 indirim yapılacaktır. İletişim için 0212- 543 00 06 / 0553 125 6304-06 numaralarından ulaşabilir. Avantajları takip edip faydalanmak için www.tadbakirköy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

empati-florya

20 yıllık tecrübemiz ve ‘’Özelden daha Özel’’ eğitim anlayışımızla; 5,6,7,8.Sınıf Ders takviye. 7.Sınıf TEOG Ön Hazırlık Programı. 8.Sınıf TEOG Tam Hazırlık Programı. Her seviyede Özel Ders, Danışmanlık ve Koçluk hizmetlerimizle Florya’da sizlerleyiz. PİLVAK Üyelerine % 30 ( Peşin Ödemelerde Ekstra % 10) Özel İndirim Tel : 0 212 663 48 48 / 0 545 590 00 48 www.empatiflorya.com

Turizm

Yoncali

YONCALI TERMAL OTEL; Pilotlar Vakfı üyelerine özel %30 indirimli fiyatlarla Adres: Tavşanlı Yolu 16 km. Yoncalı Kaplıcaları / KÜTAHYA İletişim İçin: (0274) 249 44 44 – 0530 240 20 52 e-mail, info@yoncalitermalotel.com.tr Web: www.yoncalitermalotel.com.tr

MNG-Turizm

MNG Tur ile vakıf üyelerine özel; 1. WOW Otellerinde %10 indirim (Antalya/Topkapı Palace-Kremlin Palace, Bodrum Resort) 2. Yurtdışı Avrupa Turlarında%8 3. Yurtdışı Atlantik ve Uzak Doğu Turlarında %4 4. Yurtdışı Promosyon Turlarında %4 5. Yurtiçi Otelleri ve Kıbrıs Turlarında %8 (erken rezervasyon hariç) 6. Vakıf Üyeleri yalnızca TUR’un Merkez Ofisi telefonla arayarak indirimli olarak işlem yapılabilecektir. İletişim bilgileri tel 0212 315 75 50 e-mail tulayoztas@mngturizm.com

Hilton-Bodrum

HİLTON Bodrum Türkbükü Resort Spa 2015 dönemi fiyatları üzerinden %20 Lasua Spa Sağlık Merkezi’nden , %15 Ala Carte Restauranlardan , 30 Haziran 2015 tarihine kadar yapılacak olan rezervasyonlarda ise %30 erken rezervasyon indirimi detaylar ve iletişim için, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa Telefon 252 311 01 50 Fax 252 311 02 07 Mail info@hiltonbodrum.com Call Center 444 48 10 den ulaşabilirler.

JDalis

J-DALIŞ web sayfasında ilan ettiği (indirimli ve/veya promosyonlu fiyatlarda dahil olmak üzere) kişi başı fiyatlar üzerinden, %20 indirim, İletişim bilgileri tel 0533 480 81 45 e-mail jdiveturkey@yahoo.com.tr

Sağlık

Sdent

YEŞİLKÖY’ de SDENT Kliniği’%30 ile %70 arası indirim, İletişim bilgileri tel 0212 573 38 38 e-mail sdentpoliklinigi@gmail.com

bat

BATIGÖZ SAĞLIK GRUBU; İSTANBUL ALTUNİZADE VE SEFAKÖY ŞUBELERİ ile yapılan anlaşmada; PİLVAK TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLAR VAKFI’NIN saygıdeğer yöneticileri, değerli çalışanlarınız ve birinci derece aile yakınlarınızın SGK’lı ve ücretli olarak, doktorlarımıza muayenelerinde % 30 indirim, Tahlil ve Tetkikte% 15 indirim, Genel Göz ve Katarakt Ameliyatlarında ve Lazer Ameliyatlarında % 10 indirim, Botox Uygulamalarına %10 indirim uygulanacaktır. Adres: Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad.No:15 Altunizade-Üsküdar- İstanbul/ www.batigoz.com /4442324 /

IST-Dent-Estetik

İSTANBUL DENT ESTETİK; Pilotlar Vakfı üyelerine özel diş tedavilerinde TDB asgari fiyat listesi, İmplant, medikal estetik, diş estetik tedavilerinde klinik fiyatları üzerinden %15 indirim, Diş taşı temizliğinde ise %50 indirim uygulanacaktır. İletişim için (0216) 356 23 23

Dent-Beaute

CLİNİQUE DENT BEAUTE; Vakıf üyelerine ve 1. Derece yakınlarına (eş, çocuk, anne, baba) yılda 1 kez ücretsiz Dental Check-Up (muayene + Panoramik/ Prepikal Röntgen) hizmetini ücretsiz verecektir. Klinik yılda 1 kez vakıf üyelerine ve 1. Derece yakınlarına (eş, çocuk, anne, baba) diş taşı temizliğini 99 TL ye yapacaktır. Adres : Maslak Mahallesi, Bilim Sok. No:5 Sun Plaza Zemin Kat Sarıyer/İstanbul. Telefon :0212 2229393 , Mail : info@dentbeaute.com

com.MeDiTip

Özel Me-Di Tıp Merkezi olarak Pilvak üyelerine ve 1. Derece (eş, çocuk ve ebeveyn) yakınlarına KBB muayenesinde %30, işitme testlerinde %25, baş dönmesi ile ilgili sorunlara yönelik yapılan test ve tedavilerde %25, ses terapilerinde %20 indirim yapılmaktadır. Ayrıca Pilotlar Vakfı aracılığı ile burs alan tüm öğrencilere KBB muayenesi, işitme ve denge testleri ücretsizdir. Telefon: 0212 296 82 68 (4 hat) Web: www.me-di.com.tr Email: info@me-di.com.tr

Diğer

headerLogo

* Dermamed Poliklinikleri ‘yle doktor uygulamalari % 25 , epilasyon, zayiflama, bakim ve estetisyen seans uygulamalarinda, nakitte %50 , saç ekiminde %30 indirim ve yilda 1 kez ücretsiz cilt bakimi. Subeler ; Etiler , Kiziltoprak , Bakirköy , Çekmeköy , Kemerburgaz, Maçka(doktor hizmetleri hariç), Bahçesehir. detayli bilgi ve fiyat listesine www.dermamed.com.tr adresinden ulasabilirsiniz.. iletisim subeler müdürü Ece Ada 0533 725 49 43

Kasibeyaz

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine tüm ürünlerde %10 indirim yapılacaktır. İletişim bilgileri tel 0530 961 63 70 e-mail melihsavuran@kasibeyaz.com.tr

Nevada

NEVADA STEAKHOUSE & BARBEKÜ, Vakıf üyelerine özel %10 indirim ayrıcalığı ile, Atatürk Bulvarı no: 112 Başakşehir / İstanbul

Rengarenk

Avcılar Rengarenk Mobilya ile Pilotlar Vakfımıza özel tüm Ürünlerde %30 indirim anlaşması sağlanmıştır. İletişim bilgileri Yeşim Erkal 0532 565 31 43 ve yeşim@erkal.web.tr

FlyGumus

FLY GÜMÜŞ ile Vakıf üyelerine özel tüm ürünlerde %15 indirim yapılacaktır. İletişim için Fatih Öncül 0506 631 14 10 görseller için Facebook’ta flygumusucakkolye instagram’da ise flygumus ten görsellere bakabilirsiniz.

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmek zorundadırlar.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiç bir hukuki sorumluluğu kabul etmez.