Anlaşmalı Kurumlar

Otomotiv

Sixt-rent-a-car0_221e2405-5056-a348-3af906a440d0f967

“Sixt Rent A Car; • İstanbul Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Hilton Taksim, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İzmir Hilton, İzmir Karşıyaka, Adana Havalimanı, Antalya Havalimanı, Bodrum Havalimanı, Dalaman ve Trabzon Havalimanı ofislerinde Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine, kiralayacağı tüm araçlarda %20 indirim uygulayacaktır. Şahsa özel indirimi dışında kurumsal sabit rakamlarımız Ekonomik segment araçlar için 115 TL, Orta segment 155 TL, Orta-Üst segment 180 TL, Üst segment 219 TL ve Özel Lüks segmentteki araçlarda 285 TL’dir Ayrıntılı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz. https://www.sixt.com.tr/kampanya/pilotlara-ozel-yuzde-yirmi-indirim Tel: • 0850 2222 000 “

BP

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından ‘’PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL’’ POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Bankalar

Burgan-Bank

BurganBank; vakıf üyelerine özel mevduat faiz oranları iletişim ve bilgi için BurganBank Yeşilyurt şubesi, Şenay Özyalçın / 97034 (dahili) / 05322057395, Emine Yılmaz / 97033 (dahili), Özlem KUŞ / 97031 (dahili), Gülçin GÜVENER / 0533 898 07 82

Güvenlik

pronet_200x200

PİLVAK Üyeleri’nin AİLELERİ ve EVLERİ Pronet’le güvende! Hırsızlık, yangın, acil sağlık, gaz kaçağı ve su baskını tehlikelerine karşı, Pronet Alarm Sistemleri İLK 6 AY %50 İNDİRİMLİ! Ücretsiz Risk Analizi için hemen tıklayarak başvuru formunu doldurun, fırsatı kaçırmayın! Sorularınız için 444 1 911’i arayabilirsiniz.

Eğitim

ilm

İSTANBUL LİSAN MERKEZİ Bakırköy-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kadıköy şubelerinde Skor Artırma Garantili YDS-YÖKDİL-TOEFL-IELTS Sınavlarına Hazırlık Kursları, Genel İngilizce-Almanca-Arapça-İspanyolca-İtalyanca-Rusça-Fransızca-Türkçe kurslarında Pilotlar Vakfı Üyeleri ve Yakınlarına Özel %40 İNDİRİM (Çalışanların vardiyalarına (çalışma saatlerine) uygun grup ve özel ders eğitimleri oluşturulacaktır.) Bilgi için İLM : 0 554 492 30 92 / 93 94 444 6 456 ilm@ilm.com.tr www.ilm.com.tr

Varlık 1

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Turizm

airport Logo

Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de Pilotlar Vakfı üyelerine özel fiyatlar uygulanacaktır. Standart tek kişilik oda 180 çift kişilik oda 210 TL olarak fiyatlandırılacak ayrıca ekstra hizmetlerde %15 indirim uygulanacaktır. Ayrıntılı bilgi için; 0212 411 38 38

Sağlık

medi

Medicana Sağlık Grubu olarak Mapfre sigorta ve NetWork listesinde yer alan özel sağlık sigortaları (anlaşma detayı sorgulayınız) kapsamında Pilotlar Vakfı üyeleri ve sigorta dahilinde yer alan aile bireylerine özel poliçe teminatları kapsamındaki sağlık hizmetlerimizi %100 farksız sunuyoruz, ayrıca Bahçelievler Hastanesi’nde özel sağlık sigortası kullanımı dışında SGK’lı - emekli kaptanlarımız ve 1.derece aile bireyleri için SGK farkları dahilinde ayakta tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %20 indirim sağlıyoruz. Ayrıntılı bilgi, randevu ve Pilotlar Vakfı üyelerine özel Vip hizmet sağlanabilmesi adına sağlık danışmanınız Veysel BEDİR sizlere destek sağlayacaktır. vbedir@medicana.com.tr, 0545 344 67 52

kolan

Kolan Hospital Group, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üye, personel ve 1. derece yakınlarına, SGK güvencesiyle muayenelerinizde %20, diğer teşhis, tedavi ve ameliyatlar için %15 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Kolan Sağlık Grubunun SGK ve tüm özel sağlık sigortalarıyla anlaşması mevcuttur. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 1 443’ü arayabilirsiniz.

aslıhan

Psikiyatrist-Psikoterapist Prof.Dr.Aslıhan Dönmez Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı Üyelerine ve 1. dereceden yakınlarına Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama Programında %45 İndirim sağlamaktadır.Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflama paket programı dahilindeki hizmetler: Prof. Dr. Aslıhan Dönmez ile 10 adet 1 saatlik psikoterapi seansı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Gizem Köse ile 10 adet beslenme düzenlenmesi, kilo kontrolü ve beslenme eğitimi seansı. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0216 361 00 44 / 0507 755 96 38

dentestetik

Muayene ve panoramik film ücretsiz olup,tüm dental tedavilerde TDB(Türk Hekimler Birliği Asgari Fiyat Listesi)fiyatları uygulanır. Estetik diş uygulamaları ve implant tedavilerinde klinik fiyatlarımız üzerinden %10-15 indirim uygulanır. Tanışma kampanyası için lütfen arayıp bilgi alınız; 0216 356 2323

Varlık 2

İleri diş hekimliğinin adresi DENTADENT artık Pilotlar Vakfı ile de anlaşmalı. Vakıf üyeleri ve 1.Derece yakınlarına özel fırsatlardan yaralanmanın tam zamanı. Bilgi / iletişim 0212 660 44 00

discim

Dişçim İstanbul ağız ve diş sağlığı konusunda tüm hizmetleri alabileceğiniz bir kliniktir. Kliniğimizde ilk muayene ve ilk röntgen ücretsizdir. Pilotlar Vakfı üyelerine tüm hizmetlerimizde kampanya dönemleri hariç %15 indirim uygulanmaktadır. Detaylı bilgi için 444 39 77’yi arayabilir veya discimistanbul.com.tr ‘den bizi ziyaret edebilirsiniz. Randevularınızı internetten de alabilrsiniz. Çekmeköy: Güngören Mahallesi, Turgut Özal Cd. No:73, 34788 Çekmeköy/İstanbul Kadıköy: Sahrayıcedid Mahallesi, Atatürk Cad. No:36D, Kadıköy/İstanbul Çağrı Merkezi: 444 39 77

Diğer

logo-v4

Ümitköy Gurme'nin doğal Taşköprü Siyah Sarımsakları Pilotlar Vakfı üye ve yakınlarına özel 40 TL yerine 30 TL! Aynı zamanda Satılan her ürünün 10.00 tl.si 2019 yılı haziran ayında yapılacak Üniversitelerde okuyan bedensel engelli öğrencileri için Kastamonu'da yapılacak Liderlik Eğitim Projesinde kullanılacaktır. Ayrıntılı bilgi için; https://www.umitkoyciftligi.com/ İletişim: Mustafa Ufuk Tükel 0533 232 8686,

download

Yeşilköy Kuru Temizleme; tüm Pilotlar Vakfı üyelerine %10 indirimli hizmet verecektir. Bilgi için; 0212 573 73 66

Kasibeyaz

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU çatısı altında Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm işletmelerde PİLVAK üyelerine tüm ürünlerde (kahvaltı hariç)%10 indirim yapılacaktır. İletişim bilgileri tel 0533 349 91 69 asumanturan@kasibeyaz.com.tr

NASIL KULLANABİLİRİZ?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı Kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda bir adedi geçmeyecek şekilde Vâkıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmez.

TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLARI
EĞİTİM, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI
13. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
Vakfımızın 13.Olağan Genel Kurul toplantısını icra etmek maksadıyla 18 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10:00 da Pilotlar Vakfı binasında aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapılacaktır. İlk toplantıda salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde; İkinci toplantı bir hafta sonra mevcudun iştiraki ile 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10:00 da İstanbul Bahçelievler Yenibosna Sanayi Caddesi No.9’da bulunan GORRION Hotel Kız Kulesi salonunda yapılacaktır. İkinci toplantıda karar nisabı; toplantıya katılanların salt çoğunluğu olacaktır.
Üyelerimizin toplantıya katılmalarını arz ederiz.
Not: Toplantı tarihinden asgari 15 gün önce aşağıda yazılı hususlar Vakıf merkezindeki divanhaneye talik olunarak Mütevelli Heyet Üyelerinin ve ilgililerin tetkikine arz edilir.(Vakıf Senedi/ Vakıf Mütevelli Heyeti Toplantıları /Madde 8)
Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı Yönetim Kurulu Adına

Kemali Bülent EDALI